Suavinex - SX PRO Premium feeding bottle 270 ml medium flow (Gold Edition) -Pink

Tilgjengelighet: På lager

 199,-

Produktbeskrivelse

Innovativ ny tåteflaske fra Suavinex med hensikt å respektere barnets naturlige orale utvikling.

SX PRO følger de mest avanserte profesjonelle anbefalinger slik at produktene ikke forstyrrer utviklingen i munnhulen. Godkjent av det spanske foreningenfor pediatrisk odontologi samt anbefalt av den italienske foreningen for spesialister i kjeveortopedi.

Tanken bak utviklingen av disse flaskene er at bruken av disse skal være så lik som amming som overhodet mulig. Den fysiologiske smokken SX Pro sørger for at tungen forblir i samme naturlige (fysiologiske) posisjon som når barnet ammer. Takket være den flate tuten på smokken så har tungen mer plass i munnhulen, noe som igjen gir rom for at barnet suger på en mer naturlig måte.

Tuten har en antikolikk-ventil som skal sørge for trykket på innsiden og utsiden av flasken balanseres. På denne måten minsker man sjansen for at barnet svelger luft under matingen.

Den kurvede konkave basen på tuten sikrer riktig posisjon av munn, tunge- og kjevemuskler. Den tilpasser seg barnets alder og modenhet ved at et nyfødt barn kan hvile leppene på midten av basen i mens et eldre barn med større munn kan ta hele smokken i munnen.

Ultramyk, tynn silikon og teksturert finish. Smokken etterlikner brystvortens tekstur og mykhet. Den føles myk og varm samt at den er fleksibel og tilpasser seg barnets munn.

Flasken rommer 270 ml og har medium flyt.

Varenummer: 3162102/307871