Suavinex - SX PRO fysiologisk silikonsmokk 18 mnd + 2 pk (Spread Joy Golden)

Tilgjengelighet: På lager

 119,-

Produktbeskrivelse

SX PRO : The teat rEvolution

Smokken som gir den mest naturlige følelsen.

Er utviklet og designet med hensyn til barnets naturlige orale utvikling.

Skjoldet har en symmetrisk form og lik både oppe og nede. Det vil si at det ikke har noen betydning hvilken vei smokken settes inn. Dette reduserer risikoen for å utvikle problemer i munnhulen.

Skjoldet er lite sammenlignet med andre smokker på markeder og tar liten plass i barnets ansikt, noe som er med på redusere/hindre sårhet og merker rundt munnen.

Smokken har en flat, fysiologisk og symmetrisk form. Dette er formen som anbefales av barnetannleger. Smokken gir tungen mer plass i munnhulen og sørger derfor for at barnet suger så naturlig som mulig. Siden smokken også er lik i formen både oppe og nede, så er det ingen fare om babyen snur den rundt i munnen.

Festet mellom skjoldet og sugedelen er flatere enn det man normalt ser på smokker og dette gjør det mulig for barnet å holde nesten munnen helt lukket når det suger på smokken. Smokken har også er kortere hode som lar leppene, tennene og tannkjøttet hvile på smokkens nakke uten at dette forstyrrer hodet på smokken. Hodet bøyes forsiktig mot toppen av munnhulen når den trykkes på av barnets tunge.

Hodet på smokken er også flatere noe som gir tungen nok plass til å få ligge i sin naturlige posisjon. Silikonet er også supermykt og fleksibelt og lar dermed tungen forme smokken uten problemer.

Leveres i en 2 pk

Varenummer: 3307341/307343

Suavinex - SX PRO fysiologisk silikonsmokk 18 mnd + 2 pk (Spread Joy Golden) is available for purchase in increments of 1