Suavinex - Premium gift set (Gold edition) - Pink

Tilgjengelighet: På lager

 389,-

Produktbeskrivelse

Nydelig premium gavesett bestående av SX Pro tåteflaske (270 ml) med medium flyt, 1 stk SX Pro silikonsmokk i str 0-6 mnd samt smokklenke. Perfekt babyshower - eller barselsgave.

Om flasken;

Innovativ ny tåteflaske fra Suavinex med hensikt å respektere barnets naturlige orale utvikling. SX PRO følger de mest avanserte profesjonelle anbefalinger slik at produktene ikke forstyrrer utviklingen i munnhulen. Godkjent av det spanske foreningenfor pediatrisk odontologi samt anbefalt av den italienske foreningen for spesialister i kjeveortopedi. Tanken bak utviklingen av disse flaskene er at bruken av disse skal være så lik som amming som overhodet mulig. Den fysiologiske smokken SX Pro sørger for at tungen forblir i samme naturlige (fysiologiske) posisjon som når barnet ammer. Takket være den flate tuten på smokken så har tungen mer plass i munnhulen, noe som igjen gir rom for at barnet suger på en mer naturlig måte. Tuten har en antikolikk-ventil som skal sørge for trykket på innsiden og utsiden av flasken balanseres. På denne måten minsker man sjansen for at barnet svelger luft under matingen. Den kurvede konkave basen på tuten sikrer riktig posisjon av munn, tunge- og kjevemuskler. Den tilpasser seg barnets alder og modenhet ved at et nyfødt barn kan hvile leppene på midten av basen i mens et eldre barn med større munn kan ta hele smokken i munnen. Ultramyk, tynn silikon og teksturert finish. Smokken etterlikner brystvortens tekstur og mykhet. Den føles myk og varm samt at den er fleksibel og tilpasser seg barnets munn. Flasken rommer 270 ml og har medium flyt.

Om smokken:

Smokken som gir den mest naturlige følelsen. Er utviklet og designet med hensyn til barnets naturlige orale utvikling. Skjoldet har en symmetrisk form og lik både oppe og nede. Det vil si at det ikke har noen betydning hvilken vei smokken settes inn. Dette reduserer risikoen for å utvikle problemer i munnhulen.Skjoldet er lite sammenlignet med andre smokker på markeder og tar liten plass i barnets ansikt, noe som er med på redusere/hindre sårhet og merker rundt munnen. Smokken har en flat, fysiologisk og symmetrisk form. Dette er formen som anbefales av barnetannleger. Smokken gir tungen mer plass i munnhulen og sørger derfor for at barnet suger så naturlig som mulig. Siden smokken også er lik i formen både oppe og nede, så er det ingen fare om babyen snur den rundt i munnen. Festet mellom skjoldet og sugedelen er flatere enn det man normalt ser på smokker og dette gjør det mulig for barnet å holde nesten munnen helt lukket når det suger på smokken. Smokken har også er kortere hode som lar leppene, tennene og tannkjøttet hvile på smokkens nakke uten at dette forstyrrer hodet på smokken. Hodet bøyes forsiktig mot toppen av munnhulen når den trykkes på av barnets tunge. Hodet på smokken er også flatere noe som gir tungen nok plass til å få ligge i sin naturlige posisjon. Silikonet er også supermykt og fleksibelt og lar dermed tungen forme smokken uten problemer.

Varenummer: 3800713/307877