Sophie la Girafe - Sophie by me (eksklusiv utgave)

Tilgjengelighet: På lager

 299,-

Produktbeskrivelse

SIKRE DEG DENNE JUBILEUMSUTGAVEN AV VÅR ALLES KJÆRE SOPHIE LA GIRAFE

Kommer i et begrenset antall. Sophie la Girafe fylte 60 år i år og i den forbindelse har fans verden over stemt fram sin egen favorittutgave av sjiraffen. Dere finner der her på siden og hos noen utvalgte forhandlere.

Lille Sophie (18 cm) er en meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Sophie er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser

Syn: De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet.

Hørsel: Når barnet klemmer på Sophie, avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.

Smak: Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.

Føle: Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.

Lukt: Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske. Leveres i flott gaveeske.

Varenummer: 616402