Sophie la Girafe - save the giraffes

Tilgjengelighet: På lager

 329,-

Produktbeskrivelse

I denne flotte gaveesken får du både frøken Sophie la Girafe samt en supersøt Sophie-nøkkelring til eldre søsken eller mor/far.

Som en ekstra bonus er du med å støtte det fantastiske arbeidet organisasjonen Giraffe Conservation Foundation gjør for å redde sjiraffbestanden i Afrika. Visste du at på de siste 40 årene, så har sjiraffbestanden sunket med over halvparten. De blir nå sett på som en svært sårbar art som vi må gjøre det vi kan for å bevare. De trenger vår hjelp og vi ønsker å støtte CGF og deres viktige arbeid med disse fantastisk vakre skapningene.For hver solgte gaveeske, doneres det 1 euro til arbeidet med å bevare Sophie's venner ute i det fri.

Lille Sophie (18 cm) er en meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Sophie er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser

Syn: De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet.

Hørsel:Når barnet klemmer på Sophie, avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.

Smak: Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.

Føle: Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.

Lukt: Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske.

Varenummer: 516514

Sophie la Girafe - save the giraffes is available for purchase in increments of 1