Salgsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Generelt
Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser.
www.lykkeland..no er en nettbutikk eid av Lykkeland AS.
Lykkeland AS er selger av produktene i denne nettbutikken.
Minimumsalder for å handle på www.lykkeland.no er 18 år.
 

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva.
Vi tar forbehold om prisendringer som resultat av prisendringer fra vår leverandør.
Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden.
Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.

Tilgjengelighet
Alle varer i butikken skal være på lager. Varer som er midlertidig utsolgt, kan dere velge å få tilsendt oppdatering om lagerstatus på.
Dersom noe av en eller annen grunn skulle avvike fra dette, vil du motta en e-post og kan selv velge om du eventuelt vil kansellerer ordren.
 

Frakt og levering
Vi sender som oftest som servicepakke. Små forsendelser vil bli sendt som brev og kan ikke spores. 
Ved eventuelle reklamasjoner ta kontakt på lene@lykkeland.no eller ved kontaktskjemaet inne på www.lykkeland.no
Alle bestillinger sendes i løpet av 1-2 virkedager (mandag-fredag).

Ordre som skal sendes til Svalbard & Jan Mayen koster kr 300 frakt (inkluderer Posten/Brings Svalbardtillegg på kr 236,-). Dette gjelder for pakker opp til 5 kg. Egne priser for tyngre pakker. Fri frakt gjelder dessverre ikke til på disse sendingene. 

Send en mail til lene@lykkeland.no for å avtale sending til Svalbard eller Jan Mayen.


 
  
Betaling
Betaling med kort:
Betalingen behandles av DIBS som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Les mer om DIBS vilkår ved bestiling. 
  

Angrerett og retur
Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager. Angrerettsskjema sendes deg på mail ved bestilling.. Hvis du ønsker å returnere varer til oss er det viktig at du fyller ut angrerett-skjemaet og sørger for skikkelig emballasje.
Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand. Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.
Ved bruk av angrerett refunderer vi pengene innen 14 dager etter at vi har mottatt varene. Kanselleres ordren før vi har utsendt varene fører vi pengene tilbake til din konto.

Du vil bli fakturert våre fraktutgifter til transportør samt ekpedisjonsgebyr (totalt maks 300kr) for uavhentet pakke.

Husk at uavhentet pakke ikke regnes som bruk av angreretten.

Kansellering
Ved kansellering av ordre under kjøpsprosessen blir ikke du ikke belastet. Kansellering/Avbestilling av ordre etter en gjennomført ordre kan gjøres til lene@lykkeland.no
Om en ordre blir avbestilt etter at ordren er utsendt gjelder vanlige angrerett og retur regler som beskrevet ovenfor.

Feil eller manglende leveranser
Dersom du mangler en vare eller har fått feil vare i forsendelsen din, må du ta kontakt med oss raskest mulig. Sjekk den vedlagte informasjonen om det er varer som er restnotert før du kontakter oss. Send oss e-post på lene@lykkeland.no og skriv på faktura-/ordrenummer og hvilken vare som mangler eller er feillevert. Har vi gjort en feil retter vi selvsagt opp denne uten ekstra kostnad for deg. Hvis du oppdager at en pakke er skadet allerede ved avhenting på postkontoret, må du melde fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen - ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen.
Dersom du har mottatt en vare som er ødelagt, må du også kontakte oss så snart som mulig. Det er viktig at du ikke kaster emballasjen varene kom i, vi kan trenge den i forbindelse med vår forsikring.
 

Personsikkerhet
www.lykkeland.no lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss. Vi som forhandlere er ansvarlige for transaksjoner som går gjennom nettsiden.
  

Til slutt
Er det noe du ikke fikk svar på her, eller har du andre spørsmål vedrørende kjøpsbetingelsene?
Ta kontakt og send en e-post til lene@lykkeland.no.