Antonio Juan - Sweet Reborn Lea Chaqueta Salmon (40 cm)

-30%

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris:  1 999,- Special Price  1 399,-

Produktbeskrivelse

Lea er en fantastisk nydelig Reborn-dukke fra spanske Antonio Juan.

Detaljene på dukken er helt utrolige og han likner veldig på en ekte baby. Hun har rosa, myk hud, synlige årer/negler etc, alt er selvfølgelig laget for hånd. Hver dukke er helt unik.

Hver Sweet reborn-dukke kommer med et eget sertifikat for autentisitet.

Alt du ser på bildet medfølger:

• Smokk

• Lue

• Romper

• Jakke

• Sokker

• Bleie

Dukken måler 40 cm og veier 1470 gram Dukken har myk vinylhud og myk kropp. Den egner seg best for voksne eller store barn (fra 14 år)

Hva er en Reborn-dukke? De siste årene har vi sett hvordan begrepet Reborn har blitt brukt til alle typer babydukker, og med dette har det skapt en forvirring i markedet. Reborn-babyer, i motsetning til andre babydukker, skiller seg ut for den store realismen i finishen og at deres vekt og størrelse ofte er identisk med en ekte baby. For å oppnå dette detaljnivået er det nødvendig å arbeide for hånd, en etter en, ved å bruke spesielle maleteknikker, for eksempel flerlags akrylmaling. Denne teknikken gjør det mulig å gjenskape i detalj hudens ufullkommenheter som er karakteristisk for nyfødte babyer, de forskjellige nyanser av rosa og off-white, rynker og hudfeller, samt årer og negler. ' Hos Muñecas Antonio Juan er vi trofaste mot disse prinsippene, som et tegn på vår uunngåelige kundeforpliktelse, og for dette skiller vi tydelig mellom de ulike dukkekategoriene våre. Nå vet du at vår Sweet Reborn og Mi Primer Reborn av Antonio Juan er autentiske Reborn-babyer.

Varenummer: 80116